bus auto fiets
Menu
Water-en-groen-in-omgeving-nieuwbouwproject-Heinenoord-wonenintgroen.jpg

Gevarieerde 'groene' bebouwing

Wonen in ’t groen is wonen in én met de natuur. Zowel de omgeving als de woningen worden gebouwd met respect voor het milieu en de toekomst. Zo zijn de woningen gasloos en energiezuinig en gebruiken we voor de bouw duurzame/circulaire materialen. De groen- en waterrijke omgeving maakt de woonwijk klimaatbestendig en veerkrachtig. We voegen extra klimaat-adaptieve maatregelen toe in de vorm van bijvoorbeeld waterdoorlatende verhardingen, sedum- en grasdaken en waterbufferzones. Er is daarnaast veel aandacht voor biodiversiteit.

Centrum-met-kerk-nieuwbouwproject-Heinenoord-wonenintgroen.jpg

Jouw thuis in 't groen

De architectuur van de woningen heeft een zichtbare verwantschap met het architectonische verleden van het dorp Heinenoord, dat getuigt van vakmanschap en oog voor detail. Het dorpse karakter blijft hierdoor intact. Subtiele verschillen in materialen, kleuren en structuren en verspringingen in de gevel geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

"Wonen in 't groen is wonen in én met de natuur. In het project staan duurzaam en klimaatadaptief bouwen centraal, met veel ruimte voor groen en water."

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe