bus auto fiets
Menu

Welkom in 't groen

Binnenkort in verkoop: Fase 2a

Aan de rand van Heinenoord komt een nieuwe duurzame woonwijk met circa 157 duurzame woningen, waar mens en natuur in harmonie leven. Hier ervaar je ongekende vrijheid, ruimte en rust. Zoals de naam al suggereert woon je hier echt in 't groen: meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water.  De levendige  beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een prettige woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en waar je andere mensen ontmoet.

Bekijk de aanklikbare kavelkaart

Klik hier

Deze groene buurt in Heinenoord kent een parkachtig landschap, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en stijlvolle rijwoningen elkaar afwisselen. Dankzij de ruime opzet van 't groen blijft de dorpse charme behouden. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling. Dit combineert perfect met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Wandel alvast door de natuur van 't groen via deze 3D-afbeelding. Zoom in en uit, veeg links of rechts en zie de omgeving om je heen!

Ga direct naar het actuele woningaanbod

Klik hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Fase 3 is in verkoop!

Fase 3 is in verkoop!

De vrije verkoop van de 30 duurzame woningen van 't groen fase 3 is gestart! Heb je interesse in wonen in 't groen? Onze makelaars staan voor je klaar!

Bekijk het actuele aanbod