bus auto fiets
Menu
Header Image Kwadrantwoning
2304 3391 V1.0 Interieur Pleinwoning 01
Header Image Pleinwoning Hoek
Header Image Pleinwoning Tussen
Tgroen Pleinwoning Tussen Interieur
Header Image Fase 2A

Welkom in 't groen

Nu in verkoop: Fase 2a

Aan de rand van Heinenoord komt een nieuwe duurzame woonwijk met circa 157 duurzame woningen, waar mens en natuur in harmonie leven. Hier ervaar je ongekende vrijheid, ruimte en rust. Zoals de naam al suggereert woon je hier echt in 't groen: meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water.  De levendige  beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een prettige woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en waar je andere mensen ontmoet.

Bekijk de aanklikbare kavelkaart

Klik hier

Deze groene buurt in Heinenoord kent een parkachtig landschap, waarin vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen en stijlvolle rijwoningen elkaar afwisselen. Dankzij de ruime opzet van 't groen blijft de dorpse charme behouden. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling. Dit combineert perfect met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Wandel alvast door de natuur van 't groen via deze 3D-afbeelding. Zoom in en uit, veeg links of rechts en zie de omgeving om je heen!

Ga direct naar het actuele woningaanbod

Klik hier

Update

Fase 2a is in verkoop!

Fase 2a is in verkoop!

De vrije verkoop van onze 8 Pleinwoningen en 2 Kwadrantwoningen is nu officieel gestart! Heb je interesse in wonen in 't groen? Onze makelaars staan voor je klaar!

Bekijk het actuele aanbod