bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - het proces

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als 't groen zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over het proces voor je op een rijtje gezet.

het proces

Hoe kan ik inschrijven voor de woningen?
Je kan met behulp van de kavelkaart je voorkeur voor een of meerdere woning(en) opgeven, tot een maximum van 10. Klik eerst op een kavel voor meer informatie en voeg daarna de kavel toe aan jouw voorkeurslijst. Kavels en volgorde kan je later nog aanpassen. Via het menu kan je ook direct de andere woningtypes bekijken.
Via jouw accountomgeving vind je de mogelijkheid om het verkoopteam vragen via de chat te stellen.

 

Wat is een optie en hoe lang kan ik een optie vasthouden?
Indien we je een optie kunnen toekennen op een woning, geldt deze voor maximaal 2 weken. Tijdens deze optieperiode krijg je een gesprek met de makelaar om het project uitgebreid te bespreken en een definitieve keuze te maken. Tegen het einde van de optieperiode heb je een tekenafspraak bij de makelaar om de koop- en aanneemovereenkomst te bespreken en te ondertekenen. 

 

Kan ik een financieringsvoorbehoud opnemen in de koop- en aanneemovereenkomst?
Ja, dat kan. Wij adviseren je wel om voorafgaand aan het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst al advies in te winnen bij een erkend financieel adviseur.