bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - het proces

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als 't groen zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over het proces voor je op een rijtje gezet.

het proces

Hoe kan ik inschrijven voor de woningen?
Op donderdag 20 oktober start om 17.00 uur de verkoop van het eerste deelplan en is het mogelijk om je in te schrijven voor de woning(en) van jouw voorkeur. Tot uiterlijk maandag 31 oktober 23.59 uur wordt een inschrijfperiode gehanteerd. Tijdens deze inschrijfperiode kun je je op specifieke bouwnummers digitaal inschrijven via de projectwebsite.

 

Wat is een optie en hoe lang kan ik een optie vasthouden?
Indien we na het sluiten van de inschrijfperiode een woning aan je toe mogen wijzen, krijg je een optie toegekend op deze woning voor maximaal 2 weken. Tijdens deze optieperiode krijg je een gesprek met de makelaar om het project uitgebreid te bespreken en een definitieve keuze te maken. Tegen het einde van de optieperiode heb je een tekenafspraak bij de makelaar om de koop- en aanneemovereenkomst te bespreken en te ondertekenen. 

 

Kan ik een financieringsvoorbehoud opnemen in de koop- en aanneemovereenkomst?
Ja, dat kan. Wij adviseren je wel om voorafgaand aan het tekenen van de koop- en aanneemovereenkomst al advies in te winnen bij een erkend financieel adviseur.