bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - Planning

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als 't groen zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de planning voor je op een rijtje gezet.

Wanneer komt er meer informatie over de koopwoningen?   
Alle informatie over de beschikbare woningen vind je op deze website. Op de projectpagina vind je alle deelplannen en woningtypes terug. Benieuwd welke woningen er nog beschikbaar zijn? Kijk dan op de aanbodpagina.

 

Wanneer start de verkoop van 't groen?
De verkoop van fase 1, 2 en 3 is al gestart. Alle beschikbare woningen vind je terug op de aanbodpagina. De start van de vrije verkoop van fase 4 begint is op dit moment nog niet bekend. Om hierover op de hoogte te blijven, kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief.

 

Wanneer start de bouw?
In september 2023 is de bouw van de eerste 48 woningen van fase 1 gestart. De ambitie is om medio 2024 te starten met de bouw van fase 2. De start van de bouw van fase 3 staat voor het derde kwartaal van 2024 gepland. Over de realisatie van de daaropvolgende fase(n) is momenteel nog niks te zeggen.

 

Wanneer zijn de woningen gereed?
De verwachting is dat de woningen in het eerste deelplan eind 2024 opgeleverd zullen worden. 

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe