bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - wonen in 't groen

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als 't groen zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de opzet van interesse en prijsstelling voor je op een rijtje gezet.

Ik ben geïnteresseerd in een koopwoning. Hoe ga ik te werk?
Het allerbelangrijkste is dat je je inschrijft als geïnteresseerde via de website. Dit doe je door je aan te melden via de knop “blijf op de hoogte”. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ontvang je van ons bericht zodra er meer informatie bekend is en de verkoop van start gaat. Daarnaast adviseren wij je om je financiële mogelijkheden in kaart te laten brengen door een erkend hypotheekadviseur, zodat je ook op dat vlak goed voorbereid bent. Op het moment dat de verkoop start, kan je je gericht inschrijven voor bepaalde woningen.

 

Wat worden de prijzen?
De prijsindicaties zijn inmiddels bekend en vind je op de pagina met woningtypen. Zodra de verkoop van start gaat, maken we de definitieve prijzen per bouwnummer bekend.

 

Wie zijn de makelaars van 't groen?
Als de eerste woningen van 't groen in het najaar in verkoop gaan, ben jij straks mogelijk een van de gelukkigen die een woning toegewezen krijgt. De eerste stap is dan een informatief en vrijblijvend gesprek met de makelaar. De makelaarskantoren die zijn aangesloten bij 't groen zijn Atta makelaars uit Rotterdam en Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars uit Oud-Beijerland. Op deze pagina vind je hun contactgegevens.