bus auto fiets
Menu

Veelgestelde vragen - wonen in 't groen

Bij het ontwikkelen van een grootschalig nieuwbouwproject als 't groen zijn er vaak in een vroeg stadium al vragen over het uiteindelijke plan. Ook komt er bij het kopen van een nieuwbouwhuis of -appartement veel op je af, waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet! Op deze pagina hebben we daarom de meest voorkomende vragen over de opzet van interesse en prijsstelling voor je op een rijtje gezet.

Ik ben geïnteresseerd in een koopwoning. Hoe ga ik te werk?
Op de pagina met het woningaanbod kan je zien welke woning(en) nog beschikbaar zijn. Hier kan je je voorkeur bij aangeven en deze doorgeven aan de makelaar(s). Deze neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om je van meer informatie te voorzien.

Wanneer de woning van jouw interesse onder optie staat, kan je je als reservekandidaat laten noteren. Neem ook hiervoor contact op met de makelaar(s).

Heb je interesse in een volgende fase van 't groen? Het allerbelangrijkste is dan dat je je inschrijft als geïnteresseerde via de website. Dit doe je door je aan te melden via de knop “blijf op de hoogte”. Door je aan te melden voor de nieuwsbrief, ontvang je van ons bericht zodra er meer informatie bekend is.

Daarnaast adviseren wij je om je financiële mogelijkheden in kaart te laten brengen door een erkend hypotheekadviseur, zodat je ook op dat vlak goed voorbereid bent. Op dit moment kan je je gericht inschrijven voor de beschikbare woningen in de eerste fase. Daarnaast kun je je inschrijven als reservekandidaat voor de woningen die op dit moment onder optie staan. 

 

Wat worden de prijzen?
De prijzen per bouwnummer kun je terugvinden op de aanbodpagina

 

Wie zijn de makelaars van 't groen?
De makelaarskantoren die zijn aangesloten bij 't groen zijn Atta makelaars uit Rotterdam en Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars uit Oud-Beijerland. Op deze pagina vind je hun contactgegevens.

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe