bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Bekijk de boerderijwoningen eens van een andere kant

2 mei 2023

In 't groen fase 1 komen deze prachtige boerderijwoningen, die perfect passen bij degenen die van rust, natuur en een charmante omgeving houden. Deze woningen zijn een ware parel en zijn nu ook vanaf de waterkant in beeld gebracht!

Deze schitterende woningen bevinden zich in de omgevingssfeer van De Kreek, omringd door weelderig groen en sfeervol water. De karakteristieke architectuur en details geven de woningen een tijdloze uitstraling, terwijl je van binnen geniet van alle moderne gemakken en voldoende ruimte. 

Maar dat is nog niet alles! De boerderijwoningen beschikken over een diepe achtertuin die grenst aan rustgevend water. Zie jij je al ontspannen op je terras zitten, omgeven door het geluid van kabbelend water en het gezang van vogels? 

En de locatie is een groot pluspunt. Gelegen in een rustige buurt, weg van de drukte van de stad, en toch dicht bij alle benodigde voorzieningen. Je hebt winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik, waardoor het dagelijks leven gemakkelijk en comfortabel wordt. En heb je behoefte aan meer levendigheid, dan vind je de steden Rotterdam en Dordrecht op korte reisafstand.

Dus, als je op zoek bent naar een prachtige woning die omringd wordt door groen en water, dan is dit jouw droomhuis! Aarzel niet om contact met de makelaars op te nemen voor meer informatie of om een vrijblijvende afspraak te plannen. Wie weet, misschien wordt dit binnenkort wel jouw nieuwe thuis.

Contact de makelaars