bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Kom een kijkje nemen op de locatie van 't groen fase 2

12 juni 2023

We begrijpen dat het best lastig kan zijn om een woning te kopen die nog niet gebouwd is. Om je toch wat meer gevoel te geven bij jouw potentiële nieuwe woning kan je op dinsdag 20 juni tussen 17.00-19.00 uur op locatie zien waar welke woning komt.

Er worden meerdere kavelbordjes met bouwnummers geplaatst, zodat je met behulp van de brochure precies kunt zien waar straks misschien wel jouw nieuwe woning wordt gebouwd. Bekijk de ligging van de woningen en krijg een indruk van hoe de wijk eruit komt te zien. Zie je jezelf al wonen in 't groen?

Kom je met de auto naar de start verkoop? Er is beperkte parkeergelegenheid bij de verkooplocatie (museum Hof van Assendelft aan Hofweg 13 in Heinenoord). Parkeren is ook mogelijk bij de projectlocatie of de voetbalvereniging.

We raden je wel aan goed (waterdicht) schoeisel aan te trekken. Dan staat niks je in de weg om je te laten inspireren door de prachtige locatie van 't groen. Ontdek hoe ruim de wijk is opgezet en hoe mooi de omgeving is! Kom jij ook een kijkje nemen?

Verkoop fase 2 start 20 juni