bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ontdek de details van de Pleinwoningen in Fase 2a van 't Groen

30 april 2024

Na de introductie van deze woningen in onze vorige update, kunnen we je nu meer inzicht geven in dit bijzondere woonconcept.

Hierboven zie je een sfeerbeeld van de woonkamer van een hoekwoning. Elke Pleinwoning in fase 2a is zorgvuldig ontworpen om modern woongemak te combineren met duurzaamheid en een sterke verbinding met de natuurlijke omgeving van 't Groen.

  • Woonoppervlakte: circa 90 m2
  • Perceeloppervlakte: variërend van circa 65 tot 100 m2
  • Begane grond: woonkamer met open keuken, perfect voor een ontspannende avond thuis.
  • Eerste etage: twee comfortabele slaapkamers en een moderne badkamer.
  • Tweede etage: een open ruimte die flexibel in te delen is als extra slaapkamer, studeerkamer of wellicht een hobbyruimte, afhankelijk van je persoonlijke behoeften.

Duurzaamheid
Energie-efficiënte materialen en technieken worden toegepast om de ecologische voetafdruk van elke woning te minimaliseren, terwijl de directe toegang tot de prachtig aangelegde groene ruimtes en omliggende natuur zorgt voor een gezonde en actieve leefomgeving.

Blijf ons volgen
Met de start van de verkoop in het vooruitzicht, willen we zorgen dat je alle details kent om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Houd onze kanalen in de gaten voor meer updates en de exacte startdatum van de verkoop.

Schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe