bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Ontdek de unieke Pleinwoningen!

22 april 2024

Een eerste indruk van de Pleinwoningen

Na het succes van de eerdere fasen van 't Groen, kondigen we hierbij aan dat de verkoop van fase 2a binnenkort van start gaat. Deze nieuwe fase introduceert 8 unieke Pleinwoningen die perfect aansluiten bij de duurzame visie en de hoge kwaliteitsstandaarden van ons project.

Een eerste indruk van de Pleinwoningen
Aan de bovenzijde van dit bericht vind je een schetsbeeld dat een eerste indruk geeft van de Pleinwoningen. Dit ontwerp geeft je een goede sneak preview van de architectuur van deze woningen. Naar verwachting kunnen we je in onze volgende nieuwsbrief meer informatie, zoals het woonoppervlakte en de grootte van het perceel, geven!

De nieuwe woningen, gelegen aan de groene rand van het plan, zijn ontworpen met nadruk op duurzaamheid en modern woongemak. Deze woningen zijn gelegen aan een autoluw plein en bieden toegang tot de rest van het plan met prachtig aangelegde groene ruimtes voor een wandeling door de wijk.

Blijf verbonden
Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie en updates over de start van de verkoop van fase 2a en ander spannend nieuws rondom 't Groen.

Schrijf je hier in
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe