bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Start verkoop van 8 Pleinwoningen en 2 Kwadrantwoningen in 't Groen

19 juni 2024

Start verkoop van 8 Pleinwoningen en 2 Kwadrantwoningen

De officiële start verkoop van onze 8 exclusieve Pleinwoningen en 2 Kwadrantwoningen in 't Groen is begonnen. De verkoopfase biedt jou de kans om deel uit te maken van een uniek plan en een bijzonder en duurzaam woonconcept.

Brochure en downloads
De volledige informatie over deze fase is nu beschikbaar op onze website. Via de onderstaande button vind je meer informatie over de woningen van fase 2a van 't Groen. In de digitale brochure staat alle informatie over de woningen van dit deelplan. Je kan de brochure ook downloaden, evenals de prijslijst, de verkooptekeningen en de verkoopprocedure.

Bekijk de brochure, prijzen en meer

Belangrijke informatie

De inschrijfperiode voor deze woningen is één week en eindigt op 26 juni 2024 om 23:59 uur. Hierna worden de eerste woningen toegewezen. Na 26 juni kun je je ook nog inschrijven. Je wordt dan reserve kandidaat voor de woningen die in optie staan. Als je op een beschikbaar bouwnummer reageert of als je een woning krijgt toegewezen, zal de makelaar contact met je opnemen.

Contacteer onze makelaars
Voor vragen of meer informatie over het proces, staan onze makelaars klaar om je te helpen. Contactgegevens van de betrokken makelaars zijn te vinden op deze pagina op onze website. Zij kunnen je voorzien van persoonlijk advies en begeleiden je graag door de inschrijvings- en aankoopprocedure.

Hier vind je alle belangrijke informatie