bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop eerste deelplan start 20 oktober

7 oktober 2022

De start verkoop van het eerste deelplan van 't groen komt steeds dichterbij. Op donderdag 20 oktober om 17.00 uur gaan de verkoop en inschrijving van start tijdens het start verkoop event in het sfeervolle museum Hof van Assendelft in Heinenoord.

De eerste 48 woningen van 't groen gaan op 20 oktober in verkoop in het museum Hof van Assendelft aan Hofweg 13 in Heinenoord. Tijdens dit event is het verkoopteam aanwezig voor het verstrekken van informatie en het beantwoorden van al jouw prangende vragen. Tevens ontvang je tijdens het evenement de verkoopstukken met o.a. de verkoopbrochure. Ben jij erbij? Schrijf je dan in voor het tijdsblok waarop jij aanwezig wilt zijn tijdens de start verkoop. Met het oog op de beperkte capaciteit van de locatie vragen we je om alleen of met maximaal 1 extra (volwassen) persoon naar de start verkoop te komen.

Verkoopstukken vanaf 20 oktober beschikbaar
Op donderdag 20 oktober worden de verkoopstukken van het project online gepubliceerd en is tevens de woningzoeker beschikbaar. Zodoende kun je je ook online inlezen en jouw interesse kenbaar maken door je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur.

Omdat de verkoop digitaal verloopt, is het bezoeken van dit start verkoop event optioneel. Ben je niet in de gelegenheid om donderdag 20 oktober langs te komen? Ook telefonisch en per mail staat het verkoopteam voor je klaar. In de accountomgeving van de projectwebsite kan je via de chat je vragen stellen aan het verkoopteam.

Tot ziens in 't groen!

Meld je aan voor de start verkoop van deelplan 1 op 20 oktober