bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop fase 2 start 20 juni

9 juni 2023

De start verkoop van de appartementen, kwadrantwoningen en tiny houses van 't groen fase 2 komt steeds dichterbij. Op dinsdag 20 juni om 17.00 uur gaan de verkoop en inschrijving van start tijdens het start verkoop event in het sfeervolle museum Hof van Assendelft in Heinenoord.

De 16 woningen van 't groen fase 2 gaan op 20 juni in verkoop in het museum Hof van Assendelft aan de Hofweg 13 in Heinenoord. Tijdens dit event is het verkoopteam aanwezig voor het verstrekken van informatie en het beantwoorden van al jouw prangende vragen. Tevens ontvang je tijdens het evenement de verkoopstukken met o.a. de verkoopbrochure. Ben jij erbij? 

Verkoopstukken vanaf 20 juni beschikbaar
Op dinsdag 20 juni worden de verkoopstukken van het project online gepubliceerd en is tevens de woningzoeker beschikbaar. Zodoende kun je je ook online inlezen en jouw interesse kenbaar maken door je in te schrijven op de woning(en) van jouw voorkeur.

Omdat de verkoop digitaal verloopt, is het bezoeken van dit start verkoop event optioneel. Ben je niet in de gelegenheid om dinsdag 20 juni langs te komen? Ook telefonisch en per mail staat het verkoopteam voor je klaar. In de accountomgeving van de projectwebsite kan je via de chat je vragen stellen aan het verkoopteam.

Tot ziens in 't groen!

Lees meer over de woningen van fase 2