bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Verkoop fase 3 gestart!

26 januari 2024

30 duurzame en bijna energieneutrale woningen van 't groen fase 3 zijn nu in vrije verkoop

Vanaf vandaag starten we officieel met de verkoop van de 30 woningen van 't groen fase 3. Alle informatie over de woningen staat online. Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor één of meerdere woning(en) tot maandag 5 februari 2024, 08.59 uur.

Wil je graag meer informatie, hulp bij het inschrijven of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met een van de makelaars.

Pre-sale
Bij de eerste en tweede fase van 't groen hebben we veel geïnteresseerden teleur moeten stellen. Voordat we met de vrije verkoop van fase 3 van start zijn gegaan, hebben we de woningen tijdens een korte pre-sale periode aangeboden aan kandidaten die al langer stonden ingeschreven. De belangstelling voor de woningen van 't groen was wederom groot, waardoor er in korte tijd al woningen verkocht zijn. Hierdoor zijn niet alle woningen van fase 3 beschikbaar.

Inschrijven voor een woning
Je vindt het inschrijfformulier in je accountomgeving. Klik hier om een persoonlijk account aan te maken. Na het inloggen kies je binnen het menu voor 'Online inschrijven fase 3'. Vul vervolgens het complete formulier in.

Toewijzing van de woningen
De woningen worden op maandag 5 februari toegewezen met als doel om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een woning van hun eerste keuze. Als je je inschrijft op de woningen, dan ontvang je uiterlijk vrijdag 9 februari 2024 bericht over de toewijzing.

Wil je meer lezen over de toewijzing? Bekijk dan de verkoopvoorwaarden.

Ga naar het woningaanbod