bus auto fiets
Menu
Terug naar nieuws

Voortgang en dronebeelden van de bouw in Wonen in 't Groen

7 mei 2024

De bouw van Wonen in 't Groen is in volle gang.

Onlangs hebben we prachtige dronebeelden laten maken die niet alleen de voortgang van de bouw tonen, maar ook de prachtige ligging en de natuurlijke omgeving van ons project. Deze beelden brengen de essentie van 't Groen tot leven, waarbij een beeld inderdaad meer zegt dan duizend woorden.

Een blik van boven
De dronebeelden laten duidelijk de contouren van het plan zien, waardoor de indeling en ruimtelijke planning van de wijk goed in beeld worden gebracht. Van de zorgvuldig aangelegde straten tot de positionering van de eerste woningen; elk detail helpt om een beeld te vormen van de uiteindelijke realisatie. We zijn blij om te melden dat de bouw vlot verloopt. Met elke verstreken dag wordt de visie van een duurzame en groene woonwijk steeds meer een realiteit.

Deze beelden zijn slechts een voorproefje van wat komen gaat. We kijken uit naar het moment waarop we de nieuwe bewoners kunnen verwelkomen in hun nieuwe thuis in 't Groen.

Fase 2a
Met de start van de verkoop in het vooruitzicht, willen we zorgen dat je alle details kent om een weloverwogen beslissing te kunnen maken. Zorg dat je klaar bent om deel uit te maken van deze unieke ontwikkeling. We blijven vorderingen maken en zullen regelmatig updates blijven delen.

Ontdek enkele details hier
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe