bus auto fiets
Menu

Voor ieder wat wils in 't groen

In de tweede fase van 't groen komen naar verwachting 4 tot 6 tiny houses, 8 appartementen en 4 rug-aan-rug woningen. Met deze typen woningen wordt er binnen het project ook aan starters en senioren gedacht!

Wij zijn druk bezig met de uitwerking van de verkoopstukken. De verwachting is dat we begin 2023 meer informatie naar buiten kunnen brengen over de planning van deelplan 2.

Zodra alle verkoopinformatie -zoals de plattegronden, de brochure en de definitieve prijzen- beschikbaar is, gaat de verkoop en inschrijving van start. Heb je belangstelling voor een woning in deelplan 2 van 't groen? Bekijk dan hieronder het eerste beeld van de appartementen en de rug-aan-rug woningen die in de tweede fase gaan komen, en meld je aan voor de nieuwsbrief. We informeren je direct zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat.

Noot: deze impressie is een schetsbeeld van de architect en dient nog door o.a. de welstandscommissie goedgekeurd te worden.

Blijf op de hoogte over dit deelplan!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, worden naar verwachting 4 tot 6 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen. De rug-aan-rug woningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters! Ook de appartementen zijn gelegen in het noordelijk deel. Dit zullen er naar verwachting 8 zijn, variërend van begane grond-appartementen tot penthouses. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t groen!

Bee Met (1)
Fiets
Stocksy Txp871dc16f1dv300 Originaldelivery 67241
Erfwoningen Tweekappers In Nieuwbouwproject Tgroen Heinenoord

Meld je aan voor de nieuwsbrief van 't groen

Nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe