bus auto fiets
Menu

Wonen in 't groen fase 2 appartementen

In de tweede fase van 't groen komen 4 tiny houses, 8 appartementen en 4 kwadrantwoningen. Met deze typen woningen wordt er binnen het project ook aan starters en senioren gedacht!

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier komt een kleinschalig appartementengebouw dat gelegen is aan een autoluw plein. Er zijn 8 appartementen, variërend van begane grond-appartementen met privé tuin inclusief balkon van circa 57 m2 tot penthouses met royale terrassen. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t groen!

In fase 2 komen ook 4 tiny houses op royale kavels en (deels) aan het water van De Kreek. Naast het appartementengebouw liggen 4 kwadrantwoningen met voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters!

Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van fase 2 van 't groen. De eerste impressie van de appartementen en kwadrantwoningen vind je hierboven. In aanloop naar de verkoopstart zullen we steeds meer impressies van dit deelplan delen. In de zomer van 2023 start de verkoop van fase 2. Dit zijn in totaal 16 woningen: 4 tiny houses, 4 kwadrantwoningen en 8 appartementen. Van deze woningen worden momenteel de definitieve verkoopstukken afgerond.

Planning

Impressies en prijsindicaties: mei 2023

Start verkoop en inschrijving fase 2: zomer 2023

Start bouw fase 1: juli 2023

Start bouw fase 2: begin 2024

Blijf op de hoogte over deze fase!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Situatie-tgroen-fase-2-kavelkaart-inclusief-erfgrenzen-bouwnummers

Situatie fase 2

Op de kaart zie je de verkaveling van 't groen fase 2. Ook zie je de gunstige ligging van de appartementen en kwadrantwoningen aan een sfeervol opgezet groen plein: 'het erf'. De tiny houses liggen op ruime kavels aan de noord- en oostzijde van het plangebied. Ze zijn -op één tiny house na- gericht op het water van de kreek en liggen ook aan het groene erf. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes van de tweede fase van 't groen.

Appartementen

De appartementen in 't groen staan voor luxe wonen midden in het buitenleven, en daarmee voor optimaal genieten. Deze 8 appartementen zijn voorzien van royale raampartijen. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je direct in verbinding staat met de natuur. De appartementen zijn met oog voor detail ontworpen en bieden een hoogwaardige afwerking en luxe voorzieningen. Temidden van de groene omgeving zijn ze de juiste keuze voor wie op zoek is naar rust, comfort en stijlvol wonen in een kleinschalig gebouw. 

Aantal appartementen: 8

Gebruiksoppervlakte: van circa 83 m2 tot circa 162 m2

Buitenruimten appartementen begane grond: tuin/balkon van circa 57 m2
Buitenruimte appartementen 1e verdieping: balkon van circa 10 m2
Buitenruimte penthouses 2e verdieping: dakterras van circa 31 m2

Prijsindicatie: vanaf € 440.000 vrij op naam

 

Zodra alle verkoopinformatie -zoals de plattegronden, de brochure en de definitieve prijzen- beschikbaar is, gaat de verkoop en inschrijving van start. Heb je belangstelling voor een woning in fase 2 van 't groen? Bekijk dan hierboven de eerste informatie over de appartementen en penthouses die in de tweede fase gaan komen, en meld je aan voor de nieuwsbrief. We informeren je direct zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat. Heb je interesse in een kwadrantwoning of tiny house in 't groen? Lees dan hier verder!

2179300.jpeg
Bee Met
Kwadrantwoningen-en-appartementen-in-t-groen-nieuwbouwproject-Heinenoord
Fiets
Tiny-houses-wonen-aan-water-in-nieuwbouwproject-t-groen-Heinenoord
Tgroen Interieur Penthouse Bnr 75 In Daglicht 2 Nieuwbouwproject Heinenoord

Meld je aan voor de nieuwsbrief van 't groen

Nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe