bus auto fiets
Menu

Wonen in 't groen fase 2 appartementen

In de tweede fase van 't groen komen 4 tiny houses, 8 appartementen en 4 kwadrantwoningen. Met deze typen woningen wordt er binnen het project ook aan starters en senioren gedacht!

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier komt een kleinschalig appartementengebouw dat gelegen is aan een autoluw plein. Er zijn 8 appartementen, variërend van begane grond-appartementen met privé tuin inclusief balkon van circa 57 m2 tot penthouses met royale terrassen. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t groen!

In fase 2 komen ook 4 tiny houses op royale kavels en (deels) aan het water van De Kreek. Naast het appartementengebouw liggen 4 kwadrantwoningen met voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters!

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.
Het ontwerp van ’t groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Deze vrije achterzijde wordt dan ook grotendeels gevormd door de woonsfeer van fase 2: Het Erf. 

‘t groen kent een parkachtige bebouwing, waarin (binnen fase 2) appartementen, kwadrantwoningen en tiny houses elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Planning

Start verkoop: 20 juni 2023

Einde inschrijving fase 2: 27 juni 2023

Start bouw fase 1: zomer 2023

Start bouw fase 2: begin 2024

Bekijk de appartementen van fase 2

Klik hier
Situatie-tgroen-fase-2-kavelkaart-inclusief-erfgrenzen-bouwnummers

Situatie fase 2

Op de kaart zie je de verkaveling van 't groen fase 2. Ook zie je de gunstige ligging van de appartementen en kwadrantwoningen aan een sfeervol opgezet groen plein: 'het erf'. De tiny houses liggen op ruime kavels aan de noord- en oostzijde van het plangebied. Ze zijn -op één tiny house na- gericht op het water van de kreek en liggen ook aan het groene erf. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes van de tweede fase van 't groen.

Appartementen

De appartementen in 't groen staan voor luxe wonen midden in het buitenleven, en daarmee voor optimaal genieten. Deze 8 appartementen zijn voorzien van royale raampartijen. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je direct in verbinding staat met de natuur. De appartementen zijn met oog voor detail ontworpen en bieden een hoogwaardige afwerking en luxe voorzieningen. Te midden van de groene omgeving zijn ze de juiste keuze voor wie op zoek is naar rust, comfort en stijlvol wonen in een kleinschalig gebouw. 

Aantal appartementen: 8

Gebruiksoppervlakte: van circa 83 m2 tot circa 162 m2

Buitenruimten appartementen begane grond: tuin/balkon circa 57 m2
Buitenruimte appartementen 1e verdieping: balkon van circa 10 m2
Buitenruimte penthouses 2e verdieping: dakterras van circa 31 m2

Koopsom: vanaf € 435.000 vrij op naam

 

Hieronder vind je 3D-afbeeldingen van alle appartementstypes in het kleinschalige appartementengebouw aan Het Erf. Wandel alvast door misschien wel jouw toekomstige appartement! Zoom in en uit, veeg links of rechts en ervaar 't groen alsof je er al woont! 

Neem alvast een kijkje in appartement type A en misschien wel jouw toekomstige woning in 't groen! Zoom in en uit, veeg links of rechts en zie de woonruimte om je heen!

Neem alvast een kijkje in wat misschien wel jouw toekomstige woning (type B) in 't groen wordt! Zoom in en uit, veeg links of rechts en zie de woonruimte om je heen!

Welkom in het laatst beschikbare penthouse van 't groen! Zoom in en uit, veeg links of rechts en zie de woonruimte om je heen!

Bekijk de beschikbaarheid

2179300.jpeg
Bee Met
Kwadrantwoningen-en-appartementen-in-t-groen-nieuwbouwproject-Heinenoord
Fiets
Tiny-houses-wonen-aan-water-in-nieuwbouwproject-t-groen-Heinenoord
Tgroen Interieur Penthouse Bnr 75 In Daglicht 2 Nieuwbouwproject Heinenoord

Bekijk het aanbod van 't groen fase 2

Naar het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe