bus auto fiets
Menu

Voor ieder wat wils in 't groen

In de tweede fase van 't groen komen 4 tiny houses, 8 appartementen en 4 kwadrantwoningen. Met deze typen woningen wordt er binnen het project ook aan starters en senioren gedacht!

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.
De kwadrantwoningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters en jonge gezinnen!
Het kleinschalige appartementengebouw ligt aan een autoluw plein. Er zijn 8 appartementen, variërend van begane grond-appartementen met privé tuin tot penthouses met royale terrassen. Ook aan levensloopbestendige woningen is dus gedacht in ’t groen!

Op dit moment werken we aan de ontwikkeling van fase 2 van 't groen. De eerste impressie van de appartementen en kwadrantwoningen vind je hierboven. In aanloop naar de verkoopstart zullen we steeds meer impressies van dit deelplan delen. In de zomer van 2023 start de verkoop van fase 2. Dit zijn in totaal 16 woningen: 4 tiny houses, 4 kwadrantwoningen en 8 appartementen. Van deze woningen worden momenteel de definitieve verkoopstukken afgerond.

Planning

Impressies en prijsindicaties: mei 2023

Start verkoop en inschrijving fase 2: zomer 2023

Start bouw fase 1: juli 2023

Start bouw fase 2: begin 2024

Blijf op de hoogte over deze fase!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Situatie-tgroen-fase-2-kavelkaart-inclusief-erfgrenzen-bouwnummers

Situatie fase 2

Op de kaart zie je de verkaveling van 't groen fase 2. Ook zie je de gunstige ligging van de appartementen en kwadrantwoningen aan een sfeervol opgezet groen plein: 'het erf'. De tiny houses liggen op ruime kavels aan de noord- en oostzijde van het plangebied. Ze zijn -op één tiny house na- gericht op het water van de kreek en liggen ook aan het groene erf. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes van de tweede fase van 't groen.

Kwadrantwoningen

De kwadrantwoningen van 't groen zijn, zoals de naam al zegt, woningen met een bijzondere bouwvorm, waarbij twee of meer woningen met hun achtergevels tegen elkaar gebouwd zijn. Omdat de woningen met de achterkanten naar elkaar toe zijn gericht, heeft iedere woning vrij zicht op de omgeving. Dit zorgt voor een gevoel van beslotenheid en rust. Dankzij de compacte en knusse indeling zijn deze woningen ideaal voor starters en jonge gezinnen. De kwadrantwoningen liggen aan het erf en zijn omringd door groen.

Aantal woningen: 4

Beukmaat (breedte): 5,29 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 90 m2

Tuin: voor- en zijtuin op oosten of westen

Prijsindicatie: vanaf € 375.000 vrij op naam

 

Tiny houses

Vrijheid en flexibiliteit. Tiny houses vertegenwoordigen een levensstijl, een manier van denken die draait om minimalisme, duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In 't groen vind je deze mogelijkheid ook op een aanzienlijk perceel, aan het water en -uiteraard- omringd met groen. Bij de tiny houses heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen van alles dat je huis straks zo eigen maakt. 

Aantal tiny houses: 4

Gebruiksoppervlakte: circa 38 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 234 m2 tot circa 326 m2

Prijsindicatie: vanaf circa € 250.000

Zodra alle verkoopinformatie -zoals de plattegronden, de brochure en de definitieve prijzen- beschikbaar is, gaat de verkoop en inschrijving van start. Heb je belangstelling voor een woning in fase 2 van 't groen? Bekijk dan hierboven de eerste informatie over de kwadrantwoningen en tiny houses die in de tweede fase gaan komen, en meld je aan voor de nieuwsbrief. We informeren je direct zodra er meer informatie beschikbaar is en de verkoop van start gaat. Heb je interesse in een appartement in 't groen? Lees hier dan verder!

Bee Met (1)
Fiets
Stocksy Txp871dc16f1dv300 Originaldelivery 67241
Erfwoningen Tweekappers In Nieuwbouwproject Tgroen Heinenoord

Meld je aan voor de nieuwsbrief van 't groen

Nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe