bus auto fiets
Menu

Voor ieder wat wils in 't groen

In de tweede fase van 't groen komen 4 tiny houses en 4 kwadrantwoningen. Met deze typen woningen wordt er binnen het project ook aan starters en jonge gezinnen gedacht!

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2. Hier worden 4 tiny houses gebouwd met een woonoppervlak van circa 38 m2. De tiny houses worden gesitueerd op royale kavels en een aantal komen aan het water van De Kreek te liggen.
De kwadrantwoningen worden in een blokje van 4 gebouwd en zullen voorzien zijn van een voortuin. Dit woningtype is ideaal voor starters en jonge gezinnen!

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.
Het ontwerp van ’t groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Deze vrije achterzijde wordt dan ook grotendeels gevormd door de woonsfeer van fase 2: Het Erf. 

‘t groen kent een parkachtige bebouwing, waarin (binnen fase 2) kwadrantwoningen en tiny houses elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Planning

Start verkoop: 20 juni 2023

Eind inschrijving fase 2: 27 juni 2023

Start bouw fase 1: zomer 2023

Start bouw fase 2: medio 2024

Bekijk de woningen van fase 2

Klik hier
Situatie-tgroen-fase-2-kavelkaart-inclusief-erfgrenzen-bouwnummers

Situatie fase 2

Op de kaart zie je de verkaveling van 't groen fase 2. Ook zie je de gunstige ligging van de kwadrantwoningen aan een sfeervol opgezet groen plein: 'het erf'. De tiny houses liggen op ruime kavels aan de noord- en oostzijde van het plangebied. Ze zijn -op één tiny house na- gericht op het water van de kreek en liggen ook aan het groene erf. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes van de tweede fase van 't groen.

Kwadrantwoningen

De kwadrantwoningen van 't groen zijn, zoals de naam al zegt, woningen met een bijzondere bouwvorm, waarbij twee of meer woningen met hun achtergevels tegen elkaar gebouwd zijn. Omdat de woningen met de achterkanten naar elkaar toe zijn gericht, heeft iedere woning vrij zicht op de omgeving. Dit zorgt voor een gevoel van beslotenheid en rust. Dankzij de compacte en knusse indeling zijn deze woningen ideaal voor starters en jonge gezinnen. De kwadrantwoningen liggen aan het erf en zijn omringd door groen.

Aantal woningen: 4

Beukmaat (breedte): 5,29 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 90 m2

Tuin: voor- en zijtuin op oosten of westen

 

 

Bekijk de kwadrantwoningen

Klik hier

Tiny houses

Vrijheid en flexibiliteit. Tiny houses vertegenwoordigen een levensstijl, een manier van denken die draait om minimalisme, duurzaamheid en een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. In 't groen vind je deze mogelijkheid ook op een aanzienlijk perceel, aan het water en -uiteraard- omringd met groen. Bij de tiny houses heb je de keuze uit verschillende materialen, kleuren en uitvoeringen van alles dat je huis straks zo eigen maakt. 

Aantal tiny houses: 4

Gebruiksoppervlakte: circa 38 m2

Perceeloppervlakte: vanaf circa 234 m2 tot circa 326 m2

 

Bekijk de tiny houses

Klik hier
Bee Met (1)
Fiets
Stocksy Txp871dc16f1dv300 Originaldelivery 67241
Erfwoningen Tweekappers In Nieuwbouwproject Tgroen Heinenoord

Bekijk het aanbod van 't groen fase 2

Naar de woningen
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe