bus auto fiets
Menu

Wonen in 't groen fase 2a

In fase 2a van 't Groen komen 8 Pleinwoningen. 

In het noordelijk deel van plangebied ’t groen, tegen de bestaande kern van Heinenoord aan, ligt 't groen fase 2a. Hier komen 8 Pleinwoningen welke gelegen zijn aan een autoluw plein. Wij kunnen je alvast iets meer inzicht geven in dit bijzondere woonconcept.

Hieronder zie je een sfeerbeeld van de woonkamer van een hoekwoning. 

Hier woon je echt in ’t groen. Meer dan de helft van het project biedt namelijk ruimte aan groen en water. De levendige beplanting, waterrijke zones, natuurlijke paden en afwisselende bebouwing bieden een gemoedelijke en gevarieerde woonomgeving. Waar je heerlijk kunt wandelen, waar de kinderen uit de buurt zorgeloos met elkaar kunnen spelen, waar je andere mensen ontmoet en waar je écht thuiskomt.
Het ontwerp van ’t groen is geïnspireerd op het eeuwenoude boerenerf, dat zich kenmerkt door een speelse overgang van een statige entree naar een natuurlijke en meer vrije achterzijde. Deze vrije achterzijde wordt dan ook grotendeels gevormd door de woonsfeer van fase 2: Het Erf. 

‘t groen kent een parkachtige bebouwing, waarin (binnen fase 2/2a) Pleinwoningen,  kwadrantwoningen en tiny houses elkaar afwisselen. Subtiele verschillen in materiaal, kleur en gevelafwerking geven de wijk een levendige uitstraling, die perfect combineert met de natuurlijke omgeving. Alles is in balans. Dat geeft rust en voelt als thuiskomen.

Planning Pleinwoningen

Eerste schetsbeeld Pleinwoningen: april 2024

Prijsindicatie en meer informatie: mei 2024

Start verkoop: Q2 2024

 

Bekijk de Pleinwoningen van fase 2a

Klik hier
Situatie-tgroen-fase-2-kavelkaart-inclusief-erfgrenzen-bouwnummers

Situatie fase 2

Op de kaart zie je de verkaveling van 't groen fase 2. Ook zie je de gunstige ligging van de Pleinwoningen en kwadrantwoningen aan een sfeervol opgezet groen plein: 'het erf'. De tiny houses liggen op ruime kavels aan de noord- en oostzijde van het plangebied. Ze zijn -op één tiny house na- gericht op het water van de kreek en liggen ook aan het groene erf. Hieronder lees je meer over de verschillende woningtypes van de tweede fase van 't groen.

Pleinwoningen

De Pleinwoningen in 't groen staan voor wonen midden in het buitenleven, en daarmee voor optimaal genieten. Deze 8 woningen zijn voorzien van royale raampartijen. Dit zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor je direct in verbinding staat met de natuur. De woningen zijn met oog voor detail ontworpen en bieden een fijne voortuin. Te midden van de groene omgeving zijn ze de juiste keuze voor wie op zoek is naar rust, comfort en stijlvol wonen. Een ideale woning voor starters!  

Aantal Pleinwoningen: 8

Gebruiksoppervlakte: circa 90 m2

Perceeloppervlakte: variërend van circa 65 tot 100 m2

Prijsindicatie: volgt in mei 2024

 

Bekijk de beschikbaarheid

2179300.jpeg
Bee Met
Kwadrantwoningen-en-appartementen-in-t-groen-nieuwbouwproject-Heinenoord
Fiets
Tiny-houses-wonen-aan-water-in-nieuwbouwproject-t-groen-Heinenoord
Tgroen Interieur Penthouse Bnr 75 In Daglicht 2 Nieuwbouwproject Heinenoord

Bekijk het aanbod van 't groen fase 2

Naar het actuele woningaanbod
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe