bus auto fiets
Menu

Stijlvol en verantwoord wonen in fase 3

In de derde fase van 't groen komen 30 duurzame en bijna energieneutrale woningen. Het aanbod is heel divers en bestaat uit flexibel indeelbare hofwoningen, bronwoningen die ideaal zijn voor starters, en sfeervolle rijwoningen en tweekappers aan De Laan. De 30 woningen van 't groen fase 3 zijn uitverkocht.

Blijf op de hoogte van nieuwe fases ->

Bekijk het actuele woningaanbod
Kavelkaart-nieuwbouwproject-wonenintgroen-fase3-Heinenoord

Ligging

Op de kaart zie je de situatie van fase 3. Hierdoor is al duidelijk hoe groen de omgeving van deze vervolgfase is: alle woningen liggen aan het groen. De Laanwoningen en Twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan zijn gunstig gelegen aan een ruim opgezette, met bomen omzoomde laan. De Hofwoningen liggen in charmante rijen van vier woningen aan een autovrij hof en naast de groene zone van De Waard. De Bronwoningen liggen ook prachtig tussen het hof en al het groen van De Waard.

Hieronder lees je meer over de diverse woningtypes van fase 3 van 't groen.

De ideale start van je wooncarrière

Bronwoningen

De Bronwoningen sluiten naadloos aan op het natuurlijke en circulaire karakter van 't groen. De woningen bestaan uit twee gestapelde modules op basis van hout. Dit woningtype is ideaal om te starten met je wooncarrière en uitermate geschikt voor kleinere huishoudens. De  woning is zeer efficiënt ingedeeld met een gezellige, tuingerichte woonkamer. Op de verdieping bevindt zich een grote hoofdslaapkamer
aan de achterzijde en aan de voorzijde een praktische tweede slaapkamer met frans balkon voor lekker veel lichtinval. De Bronwoning heeft een woonoppervlakte van 58 m2 op kavels die variëren van 78 tot 195 m2. De achtertuinen hebben een diepte van 10 tot 13 meter en zijn georiënteerd op het noorden of zuiden.

Aantal woningen: 10

Beukmaat (breedte): 3,60 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 58 m2

Perceeloppervlakte: van circa 83 tot 203 m2

Energielabel: A+++

Koopsom: vanaf € 275.700 vrij op naam

Wonen in een sfeervol hofje

Hofwoningen

Centraal in fase 3 liggen de Hofwoningen aan een groen hofje. Deze brede woningen met twee woonlagen zorgen voor een soepele overgang naar al het groen dat de omgeving te bieden heeft. De Hofwoningen bieden flexibele indelingsmogelijkheden! Standaard heeft deze woning een ruime slaapkamer en een aangrenzende badkamer op de begane grond. Dit woningtype heeft twee basisvarianten (zonder meerprijs).
Eén variant met de slaapkamer aan de achterzijde, en een alternatieve variant met slaapkamer aan de voorzijde en royale woonkamer met keuken aan de achterzijde. In overleg met de aannemer kan de badkamer ook naar de eerste verdieping verplaatst worden om beneden nog meer indelingsvrijheid te creëren.

Aantal woningen: 8

Beukmaat (breedte): 6,90 meter

Gebruiksoppervlakte: circa 98 m2

Perceeloppervlakte: van circa 159 tot 225 m2

Energielabel: A+++

Koopsom: vanaf € 385.000 vrij op naam

Een waardige entree

Laanwoningen

De klassieke, statige architectuur toont het deftige gezicht van de wijk. Dit is een waardige binnenkomer. Of in dit geval: thuiskomer, want zodra je De Laan binnenrijdt, word je getrakteerd op een fijne, groene omgeving. Door de ruime opzet van het plan woon je zowel voor als achter lekker vrij. Alle Laanwoningen hebben een royale woonkamer annex leefkeuken, drie slaapkamers en een zolder met ruimte voor een logeerkamer of werkplek. De duurzame installaties en bouwmethoden  zorgen bovendien voor een zeer aangenaam wooncomfort. Twee hoekwoningen springen extra in het oog dankzij het verhoogde dak. Bovendien bieden de hoekwoningen meer eigen buitenruimte en hebben deze woningen een gemetselde berging aan de zijgevel. Alle tuinen zijn georiënteerd op het oosten.

Aantal woningen: 8

Beukmaat (breedte): 5,70 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 128 tot 132 m2

Perceeloppervlakte: van circa 172 tot 271 m2

Energielabel: A+++

Koopsom: vanaf € 480.000 vrij op naam

Een heerlijk gevoel van vrijheid

Twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan

Aan luxe en comfort geen gebrek in deze statige Twee-onder-een-kapwoningen aan De Laan. Fraaie details, waaronder het Franse balkonhek en ramen die bijna tot aan de grond doorlopen, geven deze woningen allure. Bouwnummers 85 en 96 zijn voorzien van een opvallende dwarskap. Hier beschik je ook over een uitgebouwde woonkamer. Ideaal als je nog meer woonruimte zoekt.

Verder hebben de woningen drie slaapkamers, een riante badkamer en zolder. Ook buiten heb je voldoende ruimte met een voortuin, zijtuin en riante achtertuin met een diepte van ca. 23 tot 28 meter, georiënteerd op het oosten. Aan de achterzijde kan je twee auto’s parkeren op eigen terrein. Vanuit de voorzijde van de woning kijk je uit op de sfeervolle met bomen omzoomde ‘oprijlaan’. De ruime, groene opzet geeft een heerlijk gevoel van vrijheid.

Aantal woningen: 4

Beukmaat (breedte): 6,00 meter

Gebruiksoppervlakte: van circa 135 tot 173 m2

Perceeloppervlakte: van circa 441 tot 501 m2

Energielabel: A+++

Koopsom: vanaf € 599.000 vrij op naam

Heb je interesse in wonen in 't groen?

Bekijk het actuele woningaanbod
Kind met laarzen-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven
Stelletje-nieuwbouwproject-best-de-hoven-van-aarlesche-erven-340x340px.jpg
Stocksy Txp871dc16f1dv300 Originaldelivery 67241