bus auto fiets
Menu
Boerderijwoning BNR12 AI Interieur Keuken Heinenoord Tgroen
Boerderijwoning BNR12 AI Interieur Woonkamer Heinenoord Tgroen
Boerderijwoningen In Tgroen Heinenoord 1268X760
2022 08 01 V1 P5 SV1 (18 00) BNR 10 13 (1)

Boerderij hoekwoning

Prijs vanaf € 565.000,- ·   Woningen onder optie. Je kan je nog inschrijven als reservekandidaat

Over het woningtype

De Boerderijwoningen in De Kreek voeren je terug naar het idyllische plattelandsleven van vroeger, maar wel met alle moderne gemakken van nu. De gevels zijn bekleed met zwarte houten planken, zoals het achterhuis van een traditionele boerderij. Een opvallend detail zijn de raampartijen die van onder tot boven optisch door lijken te lopen en zijn voorzien van een Frans balkon. De ruimere hoekwoningen zijn geïnspireerd op de klassieke kapschuur en hebben een stoer uiterlijk.

Geniet in de royale woonkamer of de achtertuin van het uitzicht over het water. Zie hoe de natuur langzaam ontwaakt en ervaar de rust en ruimte. De Boerderijhoekwoningen kenmerken zich door een grote open woonkeuken met openslaande deuren. Binnen en buiten gaan naadloos in elkaar over. De duurzame installaties bieden een aangenaam wooncomfort. Zo profiteer je het hele jaar door van een aangenaam en constant binnenklimaat.

Voor het ontwerp van de hoekwoningen, gelegen aan het water, is de traditionele kapschuur een belangrijke inspiratiebron. De zwarte houten gevelbekleding geeft de woning een stoere look en maakt het boerderijgevoel compleet. Vanuit de achtertuin -met een tuindiepte van circa 13 tot 15 meter- heb je een prachtig uitzicht over het water. Het brede water vormt een natuurlijke afscheiding met de bestaande bebouwing aan de overzijde. De berging is aangebouwd aan de voorzijde van de woning. Door de ruime opzet en groene omgeving blijven privacy en de kwaliteit van het uitzicht behouden. Hier ervaar je rust en ruimte.

Gebruiksoppervlakte
153 m²

Perceeloppervlakte
200 m² - 203 m²

Inhoud
625 m3

Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Bouw
Type woning Boerderij hoekwoning
Deelplan Wonen in 't groen deelplan 1 Meer over dit deelplan
Energieprestatienorm. ** BENG
Gas vrije woning Ja
Soort verwarming bodem/water warmtepomp
Zonnepanelen Ja
Indeling
Aantal slaapkamers 4
Parkeer gelegenheid openbare weg
Oppervlakte en inhoud
Gebruiksoppervlakte 153 m2
Perceeloppervlakte 200 m2 - 203 m2
Inhoud 625 m3
Berging Aangebouwd (steen)
Tuin
Ligging oost

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Je vindt hier een overzicht van de nieuwbouwwoningen van 't groen en je ziet de ligging van de woningen op de kaart. Je kan via onderstaande kaart je voorkeur bepalen. Klik vervolgens op de "Inschrijven" knop om je in te schrijven voor de door jou gewenste woningen! Met vragen kun je ook direct contact opnemen met de makelaars of gebruik maken van het contactformulier.

Klik voor meer informatie

{{ plot.PlotNr }} - {{ plot.ObjectTypeName }}
Verkocht

{{ plot.PlotNr }}. {{plot.PlotType}}

{{ plot.PlotCubicContents }} m3 Inhoud {{plot.LivingSurface}} m2 Gebruiksopp. {{plot.PlotSurface}} m2 Kavelopp. {{plot.RoofTerraceSurface}} m2 Dakterrasopp.
De kavel is toegevoegd Deze kavel is verkocht

Legenda

Binnenkort in verkoop
Beschikbaar
Optie
Verkocht
Kavelkaart Nieuwbouwproject Tgroen Deelplan1 Heinenoord 1170X805